Ja ja, sånn går nå dagene

Da vi har hatt sommer her i Bergen i det siste, har det blitt lite håndarbeid på meg. Men i går fant jeg fram koneskautet igjen og er nå kommet litt over halv-veis. Heklingen mestrer jeg godt nok nå (synes jeg selv da...), så nå skal jeg igang med å lære meg å strikke...

Godværet har vi forresten brukt til å rydde i "hagen" Har gått amok med kantklipper, og fjærnet så og si alt. I dag fikk vi sagd ned ett stort tre, så nå har vi plutselig fått utsikt.

Fikk en gladmelding i dag, et vennepar av oss har kjøpt seg leilighet bare ca 10 min gange fra oss, de flytter inn 1. september, så det blir gøy!
Om 6 dager reiser Benjamin nordover på ferie, det blir nok gøy for han. Vi stikker en ukes tur til Danmark om 9 dager, og det gleder jeg meg til. Skal virkelig benytte meg av spa'et på hotellet (mens sambo er på casino...)

Er litt under 1 mnd til jeg har bursdag, og har sagt til sambo at jeg ønsker meg digitalkamera. Er så tungvint å måtte bruke det han har på jobben, så det blir som regel til at jeg tar bilder med vanlig kamera og scanner de inn. Er jo tungvint det da. Men det hjelper jo ikke mye med digitalkamera så lenge pc'n vår (fortsatt) er i ustand. Tror jeg må mase litt på sambo om han ikke skal få fikset den snart.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/134897

hits